Over Dois Webdesign

Dois Webdesign maakt websites voor zowel kleine partijen zoals ZZP'ers en particulieren, als voor grotere organisaties en MKB-bedrijven. 

Sinds 2010

In augustus 2010 is Kees Meijer begonnen met Dois Webdesign. Daarvoor had hij al tal van websites gemaakt met Joomla, een populair CMS systeem. En nog steeds worden de websites van Dois Webdesign met Joomla gemaakt. 

Joomla?

Joomla is een zeer populair en gratis CMS(Content Management Systeem)-systeem dat veel mogelijkheden biedt. Het is een overzichtelijk systeem dat zowel voor kleine websites met een aantal pagina's als voor grote websites met veel content kan worden gebruikt. 

Dois = 2

Dois is de letterlijke vertaling van het getal twee in het Portugees. De achterliggende gedachte is dat een optimale samenwerking tussen twee 'partijen' tot het beste eindresultaat leidt. Deze samenwerking houdt o.a. eerlijkheid, integriteit en duidelijke communicatie in.

Het getal 2 is een veelzijdig getal en wordt vaker gebruikt dan u wellicht denkt. Zo is op Wikipedia een gehele pagina erover te vinden.

 

Callback form

Laat je naam en nummer achter

Callback form

Ik bel je!

Kees Meijer / 06 - 3057 3685 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Algemene Voorwaarden | Disclaimer | Copyright © 2020