Uitgebreide website die toch rust uitstraalt

Monique de Vries wilde voor haar beautysalon een website en omdat men naar Your Total Care gaat voor de ontspanning was het belangrijk dat de website vooral rust zou uitstralen. Er is daarom gekozen voor een grote foto op de homepage. Omdat Monique ook biologische en veganistische producten verkoopt zijn op de gehele website zachte en natuurlijke kleuren gebruikt. 

De website is verder redelijk uitgebreid met een behoorlijk behandelingen- en productenaanbod. Toch is door gebruik te maken van o.a. mooie stockfoto's de rust bewaard en is het overzichtelijk gebleven. 

www.yourtotalcare.nl 

Professionele website voor professionele coach

De website van 'Anette Ludikhuize - Coaching & Training' had een update nodig en in plaats van de website op bepaalde punten aan te passen besloot Anette de hele website te vernieuwen. De nieuwe website heeft een overzichtelijke homepage met daarop de aangeboden diensten en enkele referenties. Ook zijn bepaalde regels die iets over Anette vertellen er op subtiele wijze geplaatst.

www.anetteludikhuize.nl 

Nieuwe website voor Zwolse ontwerpstudio

Janneke Lekkerkerker is Janneke in Beeld, een ontwerpstudio uit Zwolle. Janneke maakt voor haar ontwerpen gebruik van handgemaakte illustraties en wilde graag om dit goed weer te kunnen geven een nieuwe website. Belangrijk was dat het (rijke) Portfolio er goed op zou komen en dat de mogelijkheid er was om bij elk item een of meerdere afbeeldingen te kunnen plaatsen met bijbehorende tekst. 

Op de website zijn verder recensies te lezen en is de laatste Instagram-post te zien. 

www.jannekeinbeeld.nl 

2Chooz kiest voor stockfoto's

2Chooz is onlangs gestart en zocht voor de nieuwe website geschikte foto's. Een fotograaf was een optie, maar er is gekozen voor stockfoto's. Stockfoto's zijn professionele foto's die tegen betaling vrij kunnen worden gebruikt. 2Chooz heeft schitterende foto's gekozen die de boodschap van de verschillende pagina's goed overbrengen. 

Zo is maar weer duidelijk dat een mooie website nog mooier wordt met professionele foto's.

www.2chooz.nl 

One-page website voor W-in

W-in uit Hardenberg maakt bedrijfsfilms en promotiefilms en wilde een nieuwe website waar het portfolio er op een mooie manier erop kon worden gezet. En dat is gelukt! De nieuwe website opent met een prachtige schermvullende drone video. De menuknoppen die voor de video staan linken allemaal naar een bepaalde plek op de homepage. Het grote voordeel hiervan is dat alle informatie op een pagina staat en geen nieuwe pagina's hoeven te worden geladen. 

www.w-in.nl 

1 website voor 2 fotografen

Jan Pieter en Anike zijn beiden fotografen en hebben samen een bedrijf: janpieterenanike.nl. Het unieke hieraan is dat foto's van twee kanten gemaakt kunnen worden én op twee verschillende plekken, ideaal voor trouwstellen! Het succes van de samenwerking heeft zich al lang bewezen en is op hun nieuwe website duidelijk te zien: 

Website Kiprestaurant de Piri Piri vernieuwd

Kiprestaurant de Piri Piri te Rouveen is voorzien van een compleet nieuwe website. Het ontwerp was aan vervanging toe en met nieuwe foto's is het een moderne website geworden.

Hieronder zijn de oude en de nieuwe website naast elkaar te zien. Klik op de afbeelding om naar de nieuwe website te gaan: 

Website De Koffiepot vernieuwd

Lunchroom De Koffiepot in Hardenberg heeft afgelopen jaar een verbouwing ondergaan en daarmee een nieuwe huisstijl aangenomen. De nieuwe huisstijl is modern en straalt frisheid uit. De website kon uiteraard niet uitblijven dezelfde uitstraling te geven en Dois Webdesign mocht de website van de nieuwe huisstijl voorzien. 

De website is voorzien van de laatste technieken zoals parallax afbeeldingen, font icons en scroll animaties. 

Klik op bovenstaande afbeelding om naar de geheel vernieuwde website te gaan. 

 

Nieuw bij Dois Webdesign: webhosting

Webhosting

Bij Dois Webdesign kunt u nu terecht voor het laten hosten van uw website. Er is keuze uit 3 pakketten. Daarnaast is het mogelijk maatwerk hosting af te nemen. Op de website van Dois Webhosting staat alle nodige informatie en tevens kunt er hosting bestellen. 

Domeinnamen

Ook het registreren van domeinnamen kan bij Dois Webhosting.

Betrouwbaarheid en ondersteuning

Als een van de vele partijen die webhosting aanbieden is Dois Webdesign sterk met de volgende twee eigenschappen:

  1. Betrouwbaarheid
    Het hostingplatform dat Dois Webdesign gebruikt is gebouwd voor 2 doeleinden: websites veiliger en sneller maken. Nieuwe server technologie, geavanceerde software en snelle SSD-schijven zorgen voor een zeer betrouwbare dienst. 
  2. Ondersteuning
    U mag rekenen op uitgebreide support: Live Chat, Hulp op afstand, FAQ, telefonisch en uiteraard e-mail. Tenslotte biedt Dois Webhosting de Verhuisservice aan: hiermee wordt uw complete website verhuist zodat u hier geen zorgen over hoeft te maken. 

Nu de eerste drie maanden € 1,- bij alle pakketten!

Ga naar www.doiswebhosting.nl en maak de keuze uit een van de 3 pakketten. Deze actie loopt tot 30 november 2015 en is geldig voor de eerste 50 klanten. De korting wordt op uw eerste factuur verrekend. 

 

Belangrijke update Joomla

Gisteravond heeft Joomla versie 3.4.5 van haar CMS vrijgegeven. Deze update lost een zeer ernstige kwetsbaarheid op en is daarom van de hoogste prioriteit. De update lost een beveiligingsprobleem op van Joomla websites met versie 3.2 tot 3.4.4, maar ook een ander probleem voor de versies vanaf 3.0.  

Dois Webdesign adviseert u de update per direct te installeren. Dit kan door in te loggen in het Beheergedeelte en vervolgens zal de melding van de update vanzelf in beeld komen. Is de versie van uw Joomla website ouder dan 3.0? Neem dan z.s.m. contact op met Dois Webdesign.

Het is belangrijk uw website up-to-date te houden. Om op de hoogte te blijven van updates die worden uitgebracht kunt u op de volgende pagina uw e-mailadres achterlaten om u in te schrijven voor de (Engelstalige) beveiligingsnieuwsbrief van Joomla: 

https://feedburner.google.com/fb/a/mailverify?uri=JoomlaSecurityNews

Heeft u geen tijd om uw website te onderhouden?

Geen zorgen, met het Veilige Website abonnement hoeft u niet meer om te kijken naar het updaten van uw website. Dois Webdesign houdt uw website veilig door elke update die wordt vrijgegeven te installeren. Ook wordt uw website wekelijks geback-upt. Voor meer informatie over het Veilige Website abonnement kunt u de volgende pagina raadplegen: http://doiswebdesign.nl/webdesign/veilige-website

Website Designstudio WIT compleet vernieuwd

In oktober 2012 werd de website van Designstudio WIT gepresenteerd. Drie jaar later vond Anike van Designstudio WIT het tijd om de website weer onder handen te nemen en zo werd onlangs de vernieuwde website opgeleverd. Met de vernieuwde website wil Designstudio WIT vooral het Interieuradvies benadrukken. Het onderdeel Fotografie is verwijderd en wordt binnenkort in een aparte website gepresenteerd.

Het portfolio wordt in twee gedeeltes duidelijk weergegeven onder Particulier en Zakelijk. Daarnaast wordt een reeks van kastontwerpen getoond en accessoires in de vorm van kussens. Voor deze laatste is een webshop in de website geïntegreerd. Tenslotte wordt er een Blog bijgehouden. Klik op onderstaande afbeelding om naar de vernieuwde website te gaan:

 

Nieuwe website Light in Greenland

Dois Webdesign mocht voor Light in Greenland de website vernieuwen.

Peter en Katharina de Graaf zijn sinds 2014 in Groenland voor zendingswerk. Vanwege de afstand is de website met enkel e-mail als communicatiemiddel gemaakt.

Op de website is alle informatie te vinden over Peter en Katharina en hun werk. De website bevat een blog, heeft tientallen foto's en video's en biedt informatie hoe kan worden geholpen met het zendingswerk.

Hieronder een afbeelding van de oude en nieuwe website. Klik op de afbeelding om naar de vernieuwde website te gaan:

 

Update voor website Drenten Raamservice

De website van Drenten Raamservice/Toscana Kozijnen heeft een update gekregen. Zo is het achterliggende Joomla systeem geüpdatet en is het van een nieuw ontwerp voorzien. Alle inhoud is hierbij bewaard gebleven.

Klik op onderstaande afbeelding om naar de vernieuwde website te gaan:

Nieuwe website voor Tekenspoor

Hermanna Dogger geeft met haar bedrijf "Tekenspoor" workshops en tekentherapie voor kinderen. Omdat de vorige website niet aan haar eisen voldeed heeft Dois Webdesign een moderne website gemaakt met diverse functies: zo kunnen bezoekers zich direct inschrijven voor een workshop of tekentherapie. Ook worden de data van alle workshops op de vernieuwde website weergegeven.

Hieronder is de oude en nieuwe website te zien. Klik op de afbeelding om naar de vernieuwde website te gaan:

 

Nieuwe website La Liguria Zwolle

De website van restaurant La Liguria in Zwolle is vernieuwd. Bezoekers hebben o.a. de mogelijkheid om online te reserveren en de menukaart te bekijken.

Hieronder de oude en nieuwe website naast elkaar. Klik op de afbeelding om naar de vernieuwde website te gaan:

  • 1
  • 2